Vendosni fjalën kyçe....

Murrizi e deputetët e opozitës bllokojnë foltoren, Ruçi ndërpret seancën


Nënkryetari i parlamentit Murrizi dhe disa deputetë të opozitës bllokua foltoren e Kuvendit për disa minuta duke bërë që kryeparlamentari Ruçi të ndërpresë seancës për disa minuta.

Murrizi kërkoi më shumë kohë për opozitën për të diskutuar.

Pas kësaj Ruçi e ndërpreu seancën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *