Vendosni fjalën kyçe....

Rasti me koronavirus në staf, Le Iene pezullon episodet e radhës të emisionit


Një rast pozitiv është zbuluar në redaksinë e emisionit Le Iene në Itali dhe për këtë arsye Mediaset ka njoftuar bllokimin e programit për të marrë masat shëndetësore.

Edhe pse çështja nuk ka të bëjë me ekipin e punonjësve të pranishëm në studiot e televizionit, Mediaset ka preferuar të pezullojë programin pasi stafi i saj duhet të marrë kujdesin mjekësor duke i dërguar të gjithë e përfshirë të qëndrojnë në izolimin në shtëpi.

Prandaj episodet e radhës të programit nuk do të transmetohen në pritje të zhvillimeve pas kësaj situatë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *