Vendosni fjalën kyçe....

Warren pushon nga puna drejtuesin me rëndësi të fushatës


Fushata presidenciale e Elizabeth Warren ka shkarkuar drejtorin e saj kombëtar organizues, pas “ankesave të shumta” për sjellje të papërshtatshme.

Zëdhënësja Kristen Orthman thotë se fushata mori ankesa për Rich McDaniel gjatë dy javëve të fundit dhe e mbajti jashtë këshillit, për të kryer një hetim. McDaniel u pushua nga puna pasi fushata përcaktoi se sjellja e raportuar ishte “në kundërshtim” me vlerat e fushatës, shkruan ABC News.

Në një deklaratë për Politico, McDaniel tha se “kurrë nuk do të përfshihesha me dashje në ndonjë sjellje në kundërshtim me fushatën ose vlerat e mia”. Megjithatë ai  i uroi suksese ish-kolegëve të tij.

McDaniel ka punuar në fushatën presidenciale të Hillary Clinton në vitin 2016 dhe në fushatën e Doug Jones për senatin në Alabama në vitin 2017.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *