Vendosni fjalën kyçe....

Ushtrim aktiviteti palicencë, AKU gjobit dhe bllokon 4 subjekte


Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar aktivitetin e 4 subjekteve pasi tregtonin produkte jashtë standartit.

AKU me bllokimin e aktivitetit ka vendosur edhe gjobat përkatëse.

Kontrolli i ushtruar në 4 subjekte, me aktivitet “Restorant” dhe “Magazinë ushqimor”, nga ku u konstatua: ushtrim aktiviteti i palicencuar, mangësi në dokumentacion (gjurmueshmëri, plani HACCP), si dhe veprim në kundërshtim me përgjegjësitë e operatorit të biznesit.

Për shkeljet e konstatuara, AKU mori masat administrative si në vijim: 11 masa administrative “Gjobë” me vlerë totale 6,810,000 lekë dhe “Ndërprerje aktiviteti” për 4 subjektet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *