Vendosni fjalën kyçe....

Tirana 2 ditë pa drita, zonat dhe oraret


Disa lagje të Tiranës do të vuajnë mungesën e energjisë eletrike më 2 dhe 3 gusht. OSSHE njofton se stakimi i energjisë do të bëhet për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave.

Njoftimi për abonentët

2 gusht

09:00-16:00

rruga e Dibrës, pranë Spitalit “Nënë Tereza”, rruga “Don Bosko”, rruga “At Zef Pëllumbi”

23:00-05:30

rruga “Jorgo Plaku”, pranë rrugës “5 Maji”

09:00 deri 15:00

rruga e Barrikadave, pranë Shkollës “Sami Frashëri”, zona tek Kthesa e Kamzës, rruga “Ferit Xhajko”, përballë ish Restorant Durrësit

3 gusht

09:00-16:00

rruga “Jorgo Plaku”, pranë rrugës “5 Maji”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Omer Nishani”

9:00 deri 15:00

rruga “Siri Kodra”,  rruga “Reshit Petrela”, rruga “Mahmut Xhelili”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *