Vendosni fjalën kyçe....

Krishtlindjen e festojnë edhe robotët (VIDEO)


Krishtlindjen e festojnë edhe robotët. Kjo duket qartë në videon e mëposhtme.  Mes dritave shumëngjyrëshe, kapuçëve të Babagjyshit dhe atmosferës festive, ata urojnë nga laboratorët e mbarë botës.

Komuniteti i tyre është populluar me robotë nga të gjitha llojet, nga fatorino, kuzhinierë, ndihmës shumë të mirë në paketimin e dhuratave, të cilët të gjithë bashkë nën ritmin e këngëve tipike të periudhës së festive të fundvitit, urojnë komunitetin e humanëve. Të jgitha këto makineri janë realizuar nga firma gjermane FZI he nga kompania kanadeze Mecademic.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *