Vendosni fjalën kyçe....

Shpikje e re për të futur celularët në burg, çfarë ndodhi sot në Lezhë


Një mënyrë e pazakontë për të futur celularë në burg ka ndodhur në lezhë.

Një top futbolli i fryrë është hedhur në oborrin e burgut të Lezhës. Pas kontrollit nga ana e policisë, brenda topit janë gjetur dy celularë iPhone dhe një Samsung.

Bashkë me celularët ishin futur edhe karikuesit si dhe dy karta SIM të papërdorura.

Autoritetet po këqyrin kamerat e sigurisë dhe po kontrollojnë për të gjetur personin apo personat që tentuan të fusin celularët në burg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *