Vendosni fjalën kyçe....

Italia barazon në frymën e fundit ndaj Kroacisë


Italia i ka hequr Kroacisë fitoren nga duart në frymën e fundit .

Goli i Modriçit në minutën e 55’ u barazua nga Zaccagni në minutën e 98’.

Me këtë barazim Italia e mbyll fazën e grupeve në vendin e dytë me 4 pikë ndërsa Kroacia në vendin e tretë me 2 pikë dhe Spanja në vendin e parë me pikë të plota me 9 pika ndërsa Shqipëria në vendin e fundit me 3 pikë.