Vendosni fjalën kyçe....

U vetëmbyt bashkë me 3 fëmijët e mitur në Bunë, gjendet trupi i pajetë i nënës


Është gjetur edhe trupi i pajetë i nënës, Alma Arrazit.

Trupi i saj është viktima e katërt që u gjet në fshatin Pentar të njësisë Dajç, nga palombarët e forcave RENEA.

Tashmë me gjetjen e nënës përfundon operacioni i gjetjes së katër kufomave të familjes Arrazi, 39-vjeçares dhe tre fëmijëve.