Vendosni fjalën kyçe....

Agron Shehaj debat me Ulsi Manjën për Aministinë Penale


Debat mes deputetit Arben Shehaj dhe Ministrit të Drejtësisë Ulsi Manja lidhur me amnistinë penale.

Ministri e qeveria kanë gënjyer në mënyrë më të pamoralshme opinionin publik. Tre javë më parë deklaroi se nuk do të përfitojë asnjë i korruptuar, më pas thotë SPAK thotë kanë përfituar. Ti Manja mos e vrit mendjen se nuk e pret njeri dorëheqjen. Unë jam hajdut?! Ti liron të korruptuarit?! Do të thuash që nuk është e vërtetë? Je burrë, jep dorëheqjen. Erdhe këtu dhe gënjeve, mashtrues, jep dorëheqjen. Nuk të vjen mirë që gënjeve këtu. Të pëlqen të gënjesh.

Manja nuk dëgjohet pasi ka mikrofonin të mbyllur por nga karrigia i bën me dorë se do të të shkul veshët

Agron Shehaj: Do më shkulësh veshët mua ti, ministër i drejtësisë që liron të korruptuarit. Gënjen e nuk ka cfarë thotë.