Vendosni fjalën kyçe....

Veliaj flet për gjueti shtrigash pas arrestimeve të SPAK-ut në Bashkinë Tiranë: Drejtësia të vijojë punën e saj


Kryetari i Bashkisë Tiranë, në një konferencë të jashtëzakonshme për shtyp ka folur për zhvillimet e fundit për arrestimet e drejtorëve të rëndësishëm nga SPAK.

Veliaj foli për ‘gjueti shtrigash, turra drush për të djegur përsëgjalli kryetarë bashkish, kryeministër president.. Gjykatat në fund e ndajnë shapin nga sheqeri”.

Gjithashtu distancoi veten nga akuzat e SPAK për drejtorët dhe ish-drejtorët e Bashkisë duke thënë se “gjatë punës sime dhe me drejtorët e arrestuar kurrë nuk kam shfrytëzuar firmën për përfitime personale”.

Ai foli edhe për akuzat për inceneratorin duke thënë se lidhja e tij e vetme me të është interesi për pastrimin e qytetit.

Në fund ai kërkoi që “Drejtësia të vijojë punën e saj. Unë do vijoj punën për drejtimin e Bashkisë Tiranë”.