Vendosni fjalën kyçe....

Shqipëria në “grup ferri” me Spanjën, Italinë dhe Kroacinë


Në Hamburg të Gjermanisë janë hedhur goglat që përcaktuan grupet e Euro 2024.

Shqipëria gjeti veten në grupin B me Spanjën si kokë grupi, Kroacinë dhe Italinë.

Një grup mjaft i fortë për Shqipërinë e cila do luajë sfidën e parë të grupit kundër Italisë.

Ndërsa të dytën me Kroacinë dhe në fund me Spanjën.