Vendosni fjalën kyçe....

Balla deputetëve demokratë: Mos hidhni lëndë kimike, po keqpërdoreni për hallin e Berishës


Ministri i Brendshëm u ka bërë thirrje deputetëe të Rithemelimit që të mos hedhin lëndë kimike në sallën e parlamentit pasi ajo përbën vepër penale.

Teksa foli nga vendi ai tha shumica e deputetëvë të opozitës nuk duhet të lejojnë të përdoren nga halli i Berishës.

“Mos hidhni lëndë kimiki. hedjja e lëndëve kimikle në salla të mbyllura vepër penale. Deputeti ligjvënien e ka detyrë primare. Kjo pamje tregon se këtë punë nuk e keni marrë seriozisht. Përkeqëson marrëdhënien me njerëzit. Thirrja ime ndaj pjesës më të madhe të deputetëve të djathtë, ju lutem mos u keqpërdorni nga interesi dhe halli personal i një njeriu të vetë.” – tha Balla.