Vendosni fjalën kyçe....

Basha emëron Mirela Karabinën zëdhënëse të Partisë Demokratike


Pas rikthimit si kryetar i PD-së zyrtare Lulzim Basha ka emëruar Mirela Karabinën zëdhënësen e re të partisë.

Në një postim në Facebook, Karabina falenderon Bashën dhe Alibeajn për pozicionin e saj të ri.

“Një falenderim pë Kryetarin e Partisë Demokratike Z. Lulzim Basha, pēr Z. Enkelejd  Alibeaj dhe’Anëtarët e Kryesisë së PD-së pēr vlerësimin dhe besimin që më dhanë si Zëdhënëse e Partisë Demokratike dhe Anëtare e Kryesisë.

Në rrugëtimin tim profesional nē fushën më të bukur dhe një nga shtyllat e shoqërisë, edukimin e të rinjve, karakterizohem nga pergjegjshmēria e lartë për ta kryer sa më mirē këtë mision.

Në rrugëtimin politik po ashtu, me dëshirë dhe vullnet të plotë kam dhëne dhe do të jap kontributin tim për një Parti Demokratike që i shērben interesave të qytetarëve, për një Shqipēri tē mirë e të bukur për veten time, familjen dhe gjithë shoqërinē.

Kur je e vërtetë dhe i bën me zemër, çdo  mundēsi kthehet në realitet.”- shkruan Karabina.