Vendosni fjalën kyçe....

Nis shpërndarja e materialeve zgjedhoreve në të gjitha qendrat e votimit


Nisi paraditen e sotme shpërndarja e materialeve zgjedhore në qendrat e votimit në të gjithë vendin.

Fillimisht procesi ka nisur për zonat më të largëta nga KZAZ dhe më pas do bëhet shpërndarja e materialeve për zonat e tjera më të afërta.

Sipas procedurave në fuqi, materialet zgjedhore do të merren ne dorëzim nga komisionerët e qendrave te votimit, ndërsa procesi po vijon normalisht pa asnjë problematikë deri tani.

Pasi të bëhet shpërndarja e materialeve zgjedhore në të gjitha qendrat e votimit, Policia do të marrë në ruajtje QV deri në fillimin e procesit të votimit. Më pas efektivët do të jenë të angazhuar në terren për të garantuar siguri të plotë në procesin e votimit, i cili nis nesër në orën 7:00.