Vendosni fjalën kyçe....

Publikohen rezultatet e Provimit të Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe për Maturën Shtetërore


Janë publikuar rezultatet e provimit të lëndëve të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për Maturën Shtetërore.

Rezulton që nga rezultatet në të gjithë Shqipërinë vetëm dy persona të kenë marrë notën 10.00.

Provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë u zhvillua me datën 7 qershor, ndërkohë që më herët janë shpallur rezultatet për provimin e Gjuhës së Huaj.

http://qsha.gov.al/infos/matura_2021/d1/rezultate_d1_2021.pdf


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *