Vendosni fjalën kyçe....

Objekti misterioz rus shfaqet në Bahamas, gjendet nga turistët nën rërë


Ndonjëherë objektet hapësinore mund të gjenden nga njerëz që nuk dyshojnë në vendet më të habitshme. Sigurisht, për ata që duan misteret do të ishte mirë të zbulonin disa objekte të huaja, por edhe një satelit i bërë nga njeriu që bie në Tokë mund të jetë burim i shumë pyetjeve.

Një top i rëndë titaniumi, që besohet të ketë qenë pjesë e një anijeje ruse, është zbuluar në një plazh në Bahamas, raportoi The Independent. Objekti u gjet nga shtetasja britanike Manon Clarke, sipas gazetës.

“Ne shkuam duke ecur në një vend tjetër, ndryshe nga zakonisht dhe vura re këtë objekt me shkëlqim argjendi. Ne mund të shihnim shkrimet ruse anash, kështu që filluam të gërmojmë për të parë më shumë, e cila ishte paksa një lëvizje e guximshme duke pasur parasysh që nuk kishim ide se çfarë ishte.” – tha ajo.

Sipas The Independent, objekti mund të jetë një Rezervuar Shtytës Hydrazine për një satelit ose anije kozmike, megjithatë nuk është e qartë se si mbërriti në Bahamas. Teksti rus mbi objekt thotë se ai ka një diapazon të temperaturës operative ndërmjet -170 dhe plus 196 gradë Celsius, një kapacitet prej rreth 43 litra, një peshë maksimale rreth 41 kg dhe gjithashtu sugjeron se mund të jetë ndërtuar në vitin 2018.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *