Vendosni fjalën kyçe....

Kim thirrje KQZ-së të mos lejojë celularët në qendrat e votimit


Ambasadorja e SHBA-ve në Tiranë Yuri Kim në një intervistë për emisionin Real Story i ka sugjeruar KQZ-së që të mos lejojë përdorimin e telefonave në qendrat e votimit.

Duke folur për standardet e zgjedhjeve dhe pritshmëritë që kanë qytetarët në këto zgjedhje, Ambasadorja Kim sugjeroi se moslejimi i celularve në qendrat e votimit që të mos fotografohet fletorja.

Mendoj do ishte e dobishme nëse KQZ do të siguronte që celularët të mos lejohen në qendrat e votimit. Siç thashë, unë bisedoj me njerëzit, lexoj lajmet, shoh TV dhe e kuptoj që një nga metodat e preferuara është që njerëzit të fotografojnë për kë votuan dhe pastaj…”, tha ambasadorja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *