Vendosni fjalën kyçe....

Franca zgjeron zonat e shtetrrethimit


Përballë kërcënimit të varianteve më ngjitëse të COVID-19, qeveria franceze vendosi ta shtrijë shtetrrethimin në tetë zona të reja.

Ndërsa udhëtonte për në Tarbes, në jugperëndim të Francës, Kryeministri Jean Castex njoftoi avancimin e shtetrrethimit do të zgjerohet nga ora 18:00 dhe do të shtrihet në tetë zona të reja”, tha kryeministri francez, Jean Castex.

“Këto janë masa të vështira, por të domosdoshme përballë një epidemie, që nuk po dobësohet dhe po forcohet në zona të caktuara të territorit”, shtoi ai.

Këto zona u bashkohen 15 të tjerave, kryesisht në Francën lindore, që tashmë i janë nënshtruar kësaj mase prej një jave, ndërsa pjesa tjetër e territorit vazhdon me një shtetrrethim nga ora 20:00.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *