Vendosni fjalën kyçe....

Konfirmohet në detyrë gjyqtari i Tropojës, Erjon Çela


Gjyqtari i Tropojës, Erjon Çela, është konfirmuar në detyrë.

Vendimi është marrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit në seancën e sotme nga treshja e anëtarëve, Xhensila Pine, Olsi Komici e Valbona Sanxhaktari.

Sipas vendimit të publikuar, Komisioneri Publik ka 15 ditë kohë për të ankimuar vendimin e KPK-së.

Çela ka përfunduar studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2012 dhe ka punuar si gjyqtar dhe zv.kryetar i Gjykatës së Tropojës.

Ai ka aplikuar edhe për t’u bërë pjesë e Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *