Vendosni fjalën kyçe....

Dronë në ajër e robotë në tokë, si po i kontrollojnë shtetet qytetarët (Videot)


Ndërsa kufizimet e koronavirusit i mbajnë njerëzit brenda shtëpive dhe larg fizikisht nga njëri-tjetri, robotët po i zëvendësojnë duke bërë punën që duhet të bënin njerëzit.

Si në filmat fantastiko-shkencorë, në shumë vende, pajijsjet robotike e inteligjente janë vënë në shërbim të autoriteteve për të mbajtur nën kontroll situatën e për të paralajmëruar njerëzit që të respektojnë udhëzimet.

Pamjet e mëposhtme vijnë nga vende të ndryshme dhe tregojnë pajisjet që janë vënë në përdorim duke nisur nga dronët në ajër e robotët e ndryshëm në tokë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *