Vendosni fjalën kyçe....

Ilir Zela largohet si kryetar i AKEP-it, kush pritet ta zëvendësojë


Ilir Zela, është larguar si kryetar i AKEP-it. (Autoritetit të Mediave Audiovizive), Ilir Zela.

Në vendimin e Këshillit të Ministrave thuhet se i është propozuar Kuvendit lirimi  i Zelës nga posti që mbante deri më sot.

Në vend të Zelës është propozuar emëruar Thomas Frashëri, raporton ‘Monitor.al’.

Frashëri ka mbajtur deri më sot pozicionin e shefit dhe këshilltarit të protokollit të kryeministrit, 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *