Vendosni fjalën kyçe....

Njësoj si në lodrat e LEGO, marinsat amerikanë ndërtojnë urën e lëvizshme mbi lum (Video)


Marinsat amerikane ndërtuan një urë të përkohshme mbi lumin Kolorado, në mënyrë që ushtarët të mund ta përdornin atë për të kaluar vetë dhe për të transportuar pajimet.

Trupat e blinduara duhet të kalonin lumin Kolorado.

Batalioni i 7-të i trupave xheniere u vu menjëherë në punë. Fillimisht kamionët transportuan sektorët e urave të palosura mbi ujë.

Më pas ato u lidhën me njëra-tjetrën dhe copë pas cope njësoj si një lojë LEGO ato u lidhën së bashku.

Në fund pjesa e urës u lidh me bregun tjetër duke mundësuar kalimin e trupave.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *