Vendosni fjalën kyçe....

Besimtarët myslimanë dhe policia izraelite përplasen në Ditën e Bajramit


Besimtarët myslimanë dhe policia izraelite janë përplasur në një vend të shenjtë në faljen e Festës së Bajramit.

Pamjet e shpërndara nga Zëri i Amerikës shfaqin njerëz që vrapojnë pas shpërthimit të përplasjeve, ndërsa vizitorët hebrenj hynin në atë që myslimanët e quajnë kompleksi i xhamisë Al-Aksa dhe hebrenjtë i referohen si Mali Tempull.