Vendosni fjalën kyçe....

Digjen materialet zgjedhore në Klos (Video)


Janë djegur materialet zgjedhore në KZAZ-në 17 në Klos.

Qytetarë të shumtë dhe mbështetës të opozitës janë futur brenda mjediseve të KZAZ-së dhe pasi i kanë nxjerrë jashtë materialet zgjedhore u kanë vënë atyre flakën.

E njëjta gjë ndodhi paraditen e sotme edhe në Burrel, ku u dogjën materialet zgjedhore.

Ndërsa në Kukës pas një përplasjeje të ashpër policia vendosi të tërheqë materialet zgjedhore nga KZAZ-ja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *