Vendosni fjalën kyçe....

Situata politike, Rama lajmëron komunikim të drejtpërdrejtë


Në një njoftim në Twitter kryeministri i vendit ka lajmëruar se në orës 18:45 do të ketë një komunikim të drejtpërdrejte me qytetarët.

“Në 18.45 do t’u drejtohem qytetarëve në një komunikim të drejtëpërdrejtë. Faleminderit paraprakisht të gjithë atyre që do ta ndjekin. Kush s’do mundet dhe dëshiron ta ndjekë, do ta ketë të plotë në ERTV”, ka shkrur Rama.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *