Vendosni fjalën kyçe....

Ndryshon ligji për gjobat e makinave, formati i ri online


Propozimi i ministrit të Brendshëm për gjobat on-line apo siç njihen ndryshe edhe si e-gjoba është miratuar nga qeveria. Sipas vendimit të qeverisë të publikuara në Fletoren Zyrtare, procesverbali i prodhuar nga pajisjet digjitale është sipas modelit VI.2.

“Procesverbali i prodhuar nga pajisjet digjitale është sipas modelit VI.2, që i bashkëlidhet këtij vendimi dhe është pjesë përbërëse e kësaj rregulloreje dhe duhet të përmbajë të njëjtët tregues të procesverbalit të modelit VI.1 të saj.

Modalitetet e përdorimit të pajisjeve digjitale dhe mënyrat e transferimit të të dhënave digjitale në kohë reale në sistemin elektronik e-gjoba përcaktohen me udhëzim të ministrit të Brendshëm” përcaktohet në vendim.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *