Vendosni fjalën kyçe....

“Marksistët po destabilizojnë shoqërinë amerikane përmes seksualizimit të të rinjve”


Të rinjtë në Shtetet e Bashkuara po i nënshtrohen seksualizimit të stilit komunist, sipas autorit dhe ekspertit James Lindsay.

Qëllimi është të destabilizohet shoqëria për ta bërë atë të gatshme që komunistët të rrëmbejnë pushtetin, Lindsay, autor i ‘Marksizmit të racës’ dhe ‘Teoritë Cinike: Si Bursa e Aktivistëve bëri gjithçka rreth Racës, Gjinisë dhe Identitetit dhe Pse kjo i dëmton të gjithë’, kohët e fundit tha për programin “China Insider” të EpochTV.

“Ky është një program i qëllimshëm që marksistët e kanë përdorur të paktën që nga vitet 1910, duke filluar në Hungari, në përpjekje për të seksualizuar fëmijët për të shkaktuar konfuzion seksual dhe gjinor, në mënyrë që ata të bëhen aktivistë politikë në emër të ndonjë agjende tjetër.” – tha ai.

Lindsay vuri në dukje Georg Lukacs, një marksist i devotshëm hungarez, i cili shërbeu si zëvendëskomisar i arsimit në vitin 1919 gjatë Republikës Sovjetike Hungareze jetëshkurtër. Ai prezantoi edukimin seksual për fëmijët në nivelin fillor, tha ai.

“Lukacs seksualizoi fëmijët e Hungarisë për t’i ndarë nga familja e tyre, për t’i ndarë nga feja, kombi dhe kultura e tyre.” – tha Lindsay.

“Në thelb, ata fusin te fëmijët e të gjitha këtyre ideve, në mënyrë që kur të shkojnë në shtëpi, ata t’u thonë prindërve të tyre, ‘ju e dini, gjërat kanë ndryshuar, ose Bibla është e gabuar, ose feja jonë është e gabuar, traditat tona janë të gabuara’.

Më pas erdhi Herbert Marcuse, një anëtar i shquar i Shkollës së Frankfurtit, i cili i fokusoi përpjekjet e tij në ‘përpjekjen për të çliruar energjinë seksuale’, sipas Lindsay. Marcuse në veprën e tij të vitit 1965 ‘Erosi dhe qytetërimi’ aplikoi ideologjinë marksiste për t’u thelluar në këto tema, duke u bërë baza intelektuale për revolucionin seksual të viteve 1960. Kjo nga ana tjetër çoi në programet gjithëpërfshirëse të edukimit seksual që janë sot në shkollat ​​amerikane, vuri në dukje Lindsay.

Më vonë, në vitet 1980 dhe 1990 panë ngritjen e lëvizjes së ‘feminizmit post-strukturor’. Këto aktiviste feministe përdorën teorinë postmoderne për të mbrojtur nocionin se gjinia ishte e ndërtuar në mënyrë shoqërore dhe se rolet seksuale janë një formë shtypjeje, sipas ekspertit.

“Ata përdorën teorinë postmoderne për të thyer të gjitha kufijtë, jo vetëm idenë që gjinia të jetë një konstrukt social, por seksi dhe seksualiteti dhe gjithçka që po ndërtohet shoqërisht.” – tha ai.

Marksistët e ditëve moderne ‘përqendrohen më shumë në gjininë dhe rrjedhshmërinë shoqërore të këtyre koncepteve sesa do të kishit parë 100 vjet më parë nga marksistët e shkollave të vjetra. Por shtytja e përgjithshme është e njëjtë’, shtoi ai.

Ndërkohë, me të rinjtë si grupin e tyre të synuar, marksistët gjejnë një popullsi shumë të cenueshme dhe mbresëlënëse, vuri në dukje Lindsay, pasi ata janë në një fazë të jetës së tyre kur ‘ata po përpiqen të gjejnë identitetin e tyre, ata po përpiqen të rriten, të kalojnë pubertetin dhe të zbulojnë se çfarë do të thotë të jesh ai që je’.

Si pasojë, të rinjtë po viktimizohen.

“Atyre janë duke u injektuar plot me të gjitha këto ide për rrjedhshmërinë e gjinisë së tyre, rrjedhshmërinë e seksit të tyre, natyrën e ndërtuar shoqërore të seksualitetit. Dhe në fakt po i viktimizon ata njerëz në veçanti.” – tha ai.

“Ndërkohë, aktivistët fshihen pas kësaj duke thënë se kjo në fakt ka të bëjë me mbrojtjen e personave LGBT, të cilët gjithashtu po viktimizohen.” – tha ai.

Lëvizjet marksiste në atë kohë dhe në ditët e sotme ndajnë të gjitha të njëjtin qëllim, vuri në dukje Lindsay, i cili është ‘të zbuten fëmijët për t’i bërë ata të pranojnë më shumë gjininë dhe mësimet seksuale që po ndodhin në shkollat ​​e tyre’.

“Pra, qëllimi është në të vërtetë dobësimi dhe destabilizimi në një afat të shkurtër, në mënyrë që pushteti të mund të kapet.” – tha ai.

“Dhe pastaj do i takojë kujtdo që është në krye të vendosë se çfarë mendon se është e pranueshme dhe e papranueshme më pas.”

Me fëmijët që përmbyten nga ide të tilla marksiste nga të gjitha këndvështrimet, veçanërisht kur ‘shkollat ​​po bëjnë një punë të tmerrshme, po dështojnë në edukimin e nxënësve tanë’, Lindsay theksoi se kjo u jep më shumë përgjegjësi prindërve.

“Ata duhet të marrin rolin e edukimit të vërtetë të fëmijëve të tyre, para së gjithash. Dhe së dyti, ata gjithashtu duhet të çprogramojnë fëmijët e tyre lidhur me atë që po mësojnë për racën, për historinë, për seksin, për seksualitetin dhe gjininë.” – tha ai.

Situata, tha Lindsay, po i detyron gjithashtu prindërit të bëjnë biseda për seksin dhe seksualitetin me fëmijët e tyre në mosha shumë më të vogla sesa prindërit mendojnë se është e përshtatshme, pasi shkollat ​​dhe mediat po i tërheqin zvarrë që të bëjnë këto biseda.

“Puna që prindërit kanë tani është jashtëzakonisht më e vështirë se sa ishte 10 apo 15 vjet më parë.” – tha ai.

“Më duhet të theksoj se kjo ka vazhduar në mënyrë shumë të shfrenuar të paktën gjatë dekadës së fundit. Dhe kështu në radhë të parë, prindërit sapo po bëhen të vetëdijshëm se kjo po u mësohet fëmijëve të tyre në një dozë kaq të madhe.”

VINI RE: Ky material është pronësi intelektuale e The Epoch Times

Përgatiti për Hashtag.al, K.Manjani