Vendosni fjalën kyçe....

Presidenti Meta: Ballkani i Hapur është nismë përçarëse


Presidenti Ilir Meta deklaroi ditën e sotme se nisma Ballkani i Hapur është përçarës dhe përjashtues.

Kreu i Shtetit mëshoi që vendet e Ballkanit të fokusohen te Procesi i Berlini e cila është gjithëpërfshirëse dhe ka dhënë rezultate.

“Procesi i Berlinit është gjithëpërfshirës dhe ka dhënë rezultate konkrete, pasi shoqërohet me garancitë dhe mbështetjen financiare të BE, që ka ngritur mekanizma zbatues dhe monitorues.

Përkundrejt kësaj, “Ballkani i Hapur” është nismë përçarëse dhe përjashtuese”-shkruan Meta.