Vendosni fjalën kyçe....

Nishani para mbledhjes së Këshillit Kombëtar: Sot ditë e rëndësishme, duhet transparencë


Kryetari i Këshillit Kombëtar të PD, Bujar Nushani përpara mbledhjes ka deklaruar për mikrofonin e mediave se sot është një ditë shumë e rëndëishme për demokratët.

Nishani i kërkon gazetarëve që të jenë prezent në mbledhje dhe të ketë transparencë dhe informim.

‘’Duke qenë se është ditë e rëndësishme, dëshiroj që të përmbushni misionin tuaj, transparencë dhe informimi. Si kryetari i Këshillit dhe drejtues i kësaj mbledhje, ju ftoj të jeni në mbledhjen e Këshillit Kombëtar’’- tha Nishani.