Vendosni fjalën kyçe....

Kuvendi rrëzon zgjedhjen e Besnik Mustafaj në postin e rëndësishëm në RTSH


Shkrimtari dhe politikani Besnik Mustafaj është rrëzuar nga Kuvendi si kandidaturë për t’u përzgjedhur në një post të rëndësishëm në Radio Televizionin Shqiptar.

Më herë doli një dokument se ai është emëruar anëtar i këshillit drejtues të RTSH-së.

“Besnik Mustafaj zgjidhet anëtar i Këshillit Drejtues të Radio Televizionit Shqiptar me mandat 5-vjeçar. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, lexohej në vendim.

Por në seancën e sotme të Kuvendit, kandidatura e Mustafajt u rrëzua me 74 vota kundër ndërsa mori vetëm 23 vota pro.

Kujtojmë që disa muaj më parë, Mustafaj ishte pjesë e grupit të punës së Partisë Demokratike që do të përzgjidhte kandidatët për deputetë të selisë blu.