Vendosni fjalën kyçe....

Pezullohet për 72 orë lundrimi nga Porti i Vlorës


Është pezulluar lundrimi i mjeteve të vogla dhe atyre të pëshkimit në Vlorë për 72 orët e ardhshme.

Vendimi është marrë nga drejtoria e Portit të Vlorës e shkak për këtë është bërë përkeqësimi i kushteve atmosferike.

Njoftimi

Lundrimi i mjeteve të vogla dhe të peshkimit në Vlorë. Në bazë të parashikimit të kushteve hidrometeorologjike për 72 orët e ardhshme në portin e Vlorës dhe jashtë saj për datat 27-28-29-30 dhjetor do të  jetë si vijon era dhe deti në drejtimin jug-jugperëndim, forca 5-6bft brenda gjirit të Vlorës.  Era dhe deti ne drejtimin jug-juglindje, forca 6-7bft 10-15m/s deri 7-8bft 15-20m/s jashtë. Përmirësimi i kushteve hidrometeorologjike do të jetë në datën 30 dhjetor pas orës 22:00. Ndërkohë, është pezulluar lundrimi i mjeteve te vogla lundruese dhe ato te peshkimit.