Edi Rama – Demagogu i fundit

moreAlias-Autor: Erl Kodra – Një cikël shkrimesh mbi fatkeqësinë tonë- Sipas historianit amerikan Reinhard Luthin, demagogu është  “… një politikan i aftë në oratori, lajka dhe gjuhë fyese; evaziv në diskutimin e çështjeve jetike; që premton gjithçka për të gjithë; që u drejtohet pasioneve dhe jo arsyes njerëzore; që ngre peshë racat, besimtarët dhe paragjykimet … Continue reading Edi Rama – Demagogu i fundit