“Sfidë” e re për Donald Lu-në, Kirgizstani shpall të pavlefshme zgjedhjet pas akuzave për manipulim

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kirgizstan ka anuluar rezultatet e zgjedhjeve të fundjavës së kaluar, pasi opozita pretendoi se vota ishte vjedhur duke sulmuar godinat qeveritare e duke e zhytur vendin në kaos. “Për shkak të shkeljeve të shumta të raportuara gjatë votimit dhe periudhës parazgjedhore, një vendim u mor nga anëtarët e Komisionit Qendror … Continue reading “Sfidë” e re për Donald Lu-në, Kirgizstani shpall të pavlefshme zgjedhjet pas akuzave për manipulim