SHBA-ja dyshon se 1.3 trilion dollarë para të pista janë pastruar përmes Deutsche Bank mes viteve 1999-2017

Banka më e madhe e Gjermanisë, Deutsche Bank, thuhet se dyshohet nga SHBA-ja se ka lehtësuar më shumë se 1 miliard dollarë transaksione të dyshimta, që u nënshkruan nga qeveria e SHBA-së mes viteve 1999 dhe 2017. Sipas Deutsche Welle (DW), rreth 1.3 trilionë dollarë nga sasia prej 2 trilionë dollarësh në transaksione që ndodhën … Continue reading SHBA-ja dyshon se 1.3 trilion dollarë para të pista janë pastruar përmes Deutsche Bank mes viteve 1999-2017