Publikohen dokumentet: Si u përdorën bankat më të mëdha në botë për të pastruar paratë e pista

Disa nga bankat më të mëdha në botë kanë lejuar kriminelët të pastrojnë para të pista, të kështu sugjerojnë disa dokumente të FinCEN të publikuara nga BuzzFeed dhe Konsorciumi Ndërkombëtar i Gazetarëve Investigativë (ICIJ). FinCEN është Rrjeti i Zbatimit të Krimeve Financiare në SHBA. Bëhet fjalë për më shumë se 2,500 dokumente, pjesa më e … Continue reading Publikohen dokumentet: Si u përdorën bankat më të mëdha në botë për të pastruar paratë e pista