Pesë zbulimet më të mëdha që dolën nga dokumentet e FinCEN

Një raport i BuzzFeed zbuloi disa dokumente që tregonin që banka të mëdha si JPMorgan Chase, HSBC dhe Deutsche Bank lehtësuan lëvizjen e parave kriminale edhe pasi e kishin kuptuar se ato nuk vinin nga aktivitete të ligjshme. Mijëra dokumente të zbuluara të shpërndara me qindra gazetarë zbulojnë se si disa prej bankave më të … Continue reading Pesë zbulimet më të mëdha që dolën nga dokumentet e FinCEN