Vendosni fjalën kyçe....

Ngeli jashtë me të dashurën, Ben Affleck kapërcen gardhin për t’u futur në shtëpinë e vet (FOTO)


Ben Affleck nuk ka nevojë për gjëra pa kuptim siç janë përshembull “çelësat” ose një “kod porte” për të hyrë në shtëpinë e tij…

Ditën e enjte pas një shëtitje me të dashurën e tij Ana de Armas, Affleck u detyrua të nxirrte “Batmanin” që kishte brenda vetes pasi kur u kthyen në shtëpi, zbuluan se porta ishte mbyllur. Ata nuk kishin çelësa me vete, kështu aktori amerikan kapërceu gardhin për t’i hapur portën të dashurës dhe për t’u futur të dy brenda.