Vendosni fjalën kyçe....

Haradinaj: Nuk duhet të qeverisë një kabinet i shkarkuar, të formohet qeveria e re


Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se Kosova është mirë ta ketë një qeveri të re, të votuar nga parlamenti.

Ai ka thënë se nuk është mirë të vazhdohet për gjatë qeverisja nga një qeveri e shkarkuar.

“U dakorduam që të respektohet Kushtetuta dhe në kuadër të kësaj të votohet një qeveri e votuar në Parlament”, ka thënë Haradinaj.

“Më mirë Kosova të qeveriset nga një qeveri e votuar në Parlament, se sa nga një e shkarkuar”, është shprehur Haradinaj në Klan Kosova.

“Nuk kemi kohë shumë. Duhe vepruar shumë shpejtë. Nuk është mirë të vazhdojmë gjatë me qeveri të shkarkuar, sepse është e kufizuar në veprimet e saj”, ka thënë Haradinaj.

Ai ka theksuar se tash nuk është koha për zgjedhje, duke marrë parasysh situatën e krijuar me Covid-19.