Vendosni fjalën kyçe....

Johnson refuzon ofertën për aleancë nga Farage për zgjedhjet e parakohshme


Një aleancë mes Konservatorëve dhe Partisë Brexit nuk do ndodhë, tha kryeministri Boris Johnson.

Nigel Farage propozoi paktin, duke thënë se ai do të prodhonte një ferr ‘të pandalshëm’ të prirur për t’u larguar nga BE.

Në një intervistë për ‘Sky News’, kryeministri Johnson tha se Partia Konservatore nuk është e interesuar të bëjë aleancë më askënd për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, pavarësisht se sa të afërt mund të jenë qëllimet e tyre me ato të Konservatorëve.

‘Unë kam përjashtuar një pakt me të gjithë sepse nuk mendoj se është e arsyeshme ta bësh atë,’ tha ai.