Vendosni fjalën kyçe....

Uragani Dorian shkatërron ç’të gjejë para (VIDEO)


Uragani i emërtuar me emrin “Dorian” në SHBA ka shkatërruar çfarë ka gjetur para, shtëpi, makina, mjete lundruese duke rrezikuar edhe jetë njerëzish, një prej të cilëve ka humbur jetën.

Tanimë në rrezik janë Florida, Georgia dhe Carolinas, duke e bërë këtë të hënë pikën kritike të dinamikës së dukurisë natyrore.

PAMJE TË PUBLIKUARA NGA “THE GUARDIAN”

https://www.youtube.com/watch?v=yGN80xC1zf0