Vendosni fjalën kyçe....

Incident gjatë parakalimit të Papës në Marok, një person u përpoq të hidhej në makinë


Njw incident ka ndodhur në Marok gjatë parakalimit të Papës së bashku me mbretin e qytetit afrikano-verior.

Një person kaloi vijën e parë të sigurisë dhe u drejtua makinave që parakalonin.

Mbreti Mohammed i Marokos, ishte duke qëndruar në pjesën e sipërme të makinës, ndërsa Papa Françesku ishte me makinën e tij karakteristike. Ata po parakalonin paralel me njëri-tjetrin.

Makina e mbretit nuk ndaloi, dhe as mbreti nuk ndaloi se përshëndeturi të pranishmit. Ndërsa makina e papës kaloi personin i cili në atë moment u ndalua nga sigurimi.

Duhet vlerësuar se personi i cili i sulmoi ata kishte kaluar rrethin e parë të sigurimit, ndërsa u ndalua nga truprojat personale të mbretit dhe papës.