Vendosni fjalën kyçe....

Ndahet nga jeta në moshën 94-vjeçare ish-presidenti amerikan George H. W. Bush


Në moshën 94-vjeçare është ndarë nga jeta ish-Presidenti i SHBA Xhorxh H.W. Bush. George Bush Sr, siç ishte i njohur  ishte presidenti i 41-të i SHBA midis 1989 dhe 1993, pasi shërbeu dy mandate si zëvendës-president nën presidencën e  Ronald Reagan.

Megjithë e vlerësimet dhe  popullaritetin e tij , ai u akuzua për shpërfillje të çështjeve të brendshme dhe u mund nga Bill Klinton në zgjedhjet e vitit 1992 Ai ishte një aviator i Luftës së Dytë Botërore përpara se të hynte në politikë në vitin 1964 si një republikan.

Xhorxh H.W. Bush është babai i Xhorxh Bush, presidentit tjetër të SHBA-së.